четвер, 14 квітня 2011 р.

Українське суспільство досі здатне на революції - депутат Олесь Доній





На даному етапі українське суспільство все ще здатне на революції.

Таку думку висловив народний депутат від блоку «Наша Україна - Народна самооборона» Олесь Доній в ексклюзивному коментарі журналісту ГолосUA.

Він нагадав, що Україна стала незалежною державою саме внаслідок революційних дій. За часів незалежності, за його словами, революції час від часу продовжували проноситися по нашій країні. «Якщо нація була здатна на революції тоді, то чому вона не може бути здатною зараз?», - підкреслив депутат.

У той же час О. Доній вважає, що жодна революція в країні не була проведена до кінця. «Фактично реальна зміна влади не відбувалася. Регрес у нашій державі відбувався саме тому, що не була змінена еліта. Тому перспективи пов'язані саме з повним очищенням влади, еліти, інакше Україна буде тупцювати в сірій зоні і все більше відставати від передових країн світу», - підкреслив нардеп.


Відповідаючи на питання про те, коли реально можливе виникнення конфлікту в нашій країні, О. Доній відзначив, що сьогодні всі зацікавлені в проведенні тотальних змін демократичним способом. «Ніхто не бажає конфліктних ситуацій, хоча право для народу на повстання - це виключне право, яким він може скористатися тільки в тому випадку, якщо по іншому не можна. Хоча я переконаний, що навіть цю владу слід міняти демократичним способом - за допомогою проведення виборів», - підкреслив О. Доній.


Нагадаємо, як повідомляв ГолосUA, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що «зовнішній інвестор» виділив кошти на підготовку людей для реалізації в Україні проектів «за варіантом північної Африки».

ГолосUA

Немає коментарів:

Дописати коментар