вівторок, 13 вересня 2011 р.

Чи зупинить Віктор Янукович ще одну корупційну схему?


Асоціація “Власний дім” під дахом Міжвідомчої координаційної комісії з питань підтримки індивідуального житлового будівництва на селі роками висмоктує бюджетні кошти з обласних фондів підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, яких і так катастрофічно не вистачає для надання пільгових державних кредитів сільським забудовникам.

Незмінний секретар Міжвідомчої комісії (він же керівник асоціації "Власний дім") Василь Недашковський знайшов спосіб заробляння грошей. Він щороку наполягає на тому, щоб голови вищезгаданих фондів підписували з асоціацією "Власний дім" договори на надання інформаційних послуг.

Насправді, ці "папірці" є підставою для висмоктування грошей. Чим більше обласний фонд в рік перерахує коштів до асоціації "Власний дім", тим більше той фонд може отримати грошей на область з обласного бюджету.

Про це знає немало людей, але, на жаль, правоохоронні органи не займаються цією корупційною структурою.

Знаю, що не так давно Президентом України було ліквідовано низку "п'явок", про які широко повідомляла преса і що схвально сприйнялося громадянами України.

Сподіваюся, що після оприлюднення цього матеріалу буде реакція з боку Президента України Віктора Януковича, який своїм Указом ліквідує Міжвідомчу координаційну комісію з питань підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, а також звернеться до Генеральної прокуратури України з вимогою зробити ретельну перевірку фінансово-господарської діяльності асоціації "Власний дім", що знаходиться у Києві.

Володимир Орехович.

Немає коментарів:

Дописати коментар